FEYENOORD KOMT BIJ FC TWENTE UIT VOOR JOSEPH OOSTING ALS OPVOLGER VAN ARNE SLOT

Feyenoord is zich al aan het oriënteren op een mogelijke opvolger van Arne Slot. De hoofdtrainer staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool en zou zelf ook openstaan voor een vertrek naar Engeland. De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers in Joseph Oosting van FC Twente een geschikte kandidaat zien om Slot komende zomer op te volgen.

Dinsdagmiddag kwam naar buiten dat Slot bovenaan het lijstje staat om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool. Inmiddels volgen de ontwikkelingen rond de trainer van Feyenoord zich snel op. Journalist Ben Jacobs zegt namelijk dat de Engelsen deze week nog verdere gesprekken willen voeren met Slot en zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Hoewel Liverpool zich nog niet gemeld heeft in De Kuip, gaat men bij Feyenoord ervan uit dat the Reds spoedig met een eerste aanbieding zullen komen.

Om die reden is Feyenoord al op zoek naar een mogelijke opvolger, om zodoende niet voor een onaangename verrassing te komen te staan. Om die reden zijn de Rotterdammers bezig met een shortlist op te stellen met kandidaten, die volgens de club capabel genoeg zijn om het vertrek van Slot op te kunnen vangen.

Lees ook:

Vertrek van Slot naar Liverpool kan voor exodus zorgen in spelersgroep Feyenoord

Heel verrassend is de keuze voor Oosting dan eigenlijk niet te noemen. De oefenmeester uit Emmen is bezig aan een uitstekend eerste seizoen in Enschede en kan woensdagavond met FC Twente een ticket voor de voorrondes van de Champions League veiligstellen door te winnen van Almere City in de eigen Grolsch Veste. Het zou voor Oosting een kers op de taart zijn na een meer dan prima eerste jaar bij FC Twente, waar hij afgelopen zomer Ron Jans opvolgde, die erin slaagde om FC Twente weer aan te laten sluiten bij de subtop van Nederland.

2024-04-24T05:39:31Z dg43tfdfdgfd